您好,欢迎来到分之道网校中小学在线教育平台
分之道在线教育平台

期中考试 | news center

您的位置:分之道网校 > 期中考试 > 小学三年级英语下学期期中测试题及答案(三起)

小学三年级英语下学期期中测试题及答案(三起)

(三起)小学三年级英语下期中测试卷
(满分:100  时间:40分钟)
一、看图片选单词,在与图片一致的单词下划对勾。(15分)



二、选出不同类的一项。(15分)

(    )1. A. box      B. bird      C. cat      D. duck

(    )2. A. animals   B. tiger     C. panda    D. rabbit

(    )3. A. leg       B. mouth   C. swim     D. nose

(    )4. A .nine      B. five     C. nine      D. dance

(    )5.A.fat        B. thin     C. small     D. fly

三、选择题。(20分)

(    )1.The birds ______small.

A.do         B. are        C.is

(    )2. Can a chicken   ______ ?

A. swim    B. swims    C. swimming

(    )3.It’s  ______ cow.

A.a     B. an      C. the

(    )4. Its ______ are long.

A. ear    B. ears    C. nose

(    )5. There are _______  monkeys.

A. a     B. one     C. ten  

(    )6. What ______ a bird live?

A. do     B. is      C. does   

(    )7. A monkey lives  _____a tree.

A. in     B. \      C. for

(    )8. You will ______ me

A. eats      B. eating     C. eat

(    )9. The clever monkey _____  the horse.

A. help      B. helping    C. helps  

(    )10. A cow lives ____a fram.

A.  at    B. in      C. on

四、照样子,写对话。(30分)



五、按要求完成句子。(30分)

1.Can a duck swim? (作肯定回答)

_________________________________

2.The book is under the desk.(对画线部分提问)

________________________________________

3.There are five monkeys at the zoo. (对画线部分提问)

________________________________________

4.This is a dog. (对画线部分提问)

________________________________________


(三起)小学三年级英语下学期期中测试题参考答案
一、.1. fish   2.snack   3.monkey   4.duck   5.cat

二、. 1. A   2.A   3.C   4.D   5.D

三、 1.B   2.A   3.A   4.B   5.C   6.C   7.A   8.C   9.C   10.C

四、

1. What’s this? It’s an elephant. Can elephant swim? No, it can not. 

2. What’s this? It’s a chicken. Can chicken swim? No , it can not. 

3. What’s this? It’s a dog. Can dog swim? Yes, it can .

五、

1. Yes, it can swim. 

2. Where is the book? 

3. How many monkeys at the zoo? 

4. What’s this?

相关新闻
<-- 百度站长工具自动提交链接 -->
no cache
Processed in 0.462695 Second.